Zgrzewarka próżniowa VAC2080 Forever Fresh Macom

463,54 zł

Dostawa od: 0 zł

Dostępność: 0

Producent:

Kod EAN: 8033011321101

Kod produktu: 41691

Opakowanie zbiorcze: 1

Ilość


PAKOWARKA PRÓŻNIOWA VAC2080 to idealne urządzenie do próżniowego pakowania żywności, dzięki czemu produkty utrzymują nawet do pięciu razy dłużej świeżość, a także swój oryginalny smak, zapach i cenne wartości odżywcze. Tak pakowane produkty zachowują swój wygląd i kształt, a bakterie i inne elementy z zewnątrz nie mają szans dostać się do szczelnie zamknietego worka. Nie ma zatem możliwości, by pojawił się tam kurz, insekty lub mikroorganizmy.


Pakowarka próżniowa, model VAC2080 kształtem swym przypomina nieco klasyczne tostery. W jednym produkcie zawarto tutaj maksimum praktycznych rozwiązań i zarazem niecodzienny design.


Specyfikacja
- Moc: 175 W
- Napięcie: 220 / 240 V
- Waga: 2,8 kg
- Wymiary: 34 x 15,5 x 7 cm
- Wydajność zasysania: 9,20 dm3 / min
- Maksymalne podciśnienie: 829 mbar
- Kolor: srebrno-biały z zielonymi elementami
- Obudowa: tworzywo + panele górne ze stali nierdzewnej
- Gwarancja dwa lata


Zestaw zawiera
- Fabrycznie nowa zgrzewarka MACOM
- 3 worki 20 x 28 cm
- 3 worki 28 x 40 cm
- Instrukcję obsługi w języku polskim


Próżniowe pakowanie żywności przez nowoczesne urządzenie od MACOM polega na usuwaniu / odsysaniu powietrza z worka, a następnie hermetycznym zamykaniu tego worka, w którym znajduje się produkt.
W ten sposób możesz zabezpieczyć różnego rodzaju mięsa, ryby, cukier, sery, warzywa, owoce. Nic nie stoi na przeszkodzie, by zapakować w ten sposób jakieś urządzenie elektroniczne, np. baterię z laptopa czy smartfona. Gruby pasek uszczelniający pomyślany został dla efektywniejszego pakowania. Produkt ma bezpieczne gumowe, antypoślizgowe nóżki - nie pozwalające na niekontrolowane ruchy w trakcie pracy.


Cechy
- Idealne narzędzie do próżniowego pakowania żywności, dzięki czemu produkty utrzymują nawet do pięciu razy dłużej świeżość
- Szeroki pasek uszczelniający dle efektywniejszego pakowania
- Możliwość uszczelniania na sucho lub na mokro oraz mocnego i miękkiego pakowania w zależności od delikatności potraw.




41691